Kelyje Kėdainiai – Čekiškė lengvasis automobilis lenkė sunkvežimį, tačiau neįvertino atstumo: vairuotojas vos spėjo grįžti į savo juostą. Tačiau viskas tuo nesibaigė, nes tuo pačiu metu buvo pradėjęs lenkti ir kitas vairuotojas, kuris sukėlė dar didesnę galimybę susidurti automobiliams. Toje vietoje greitis leidžiamas 90 km/val., todėl jei vaizdo įrašo autorius nebūtų pasukęs į kelkraštį, ko gero, iš automobilių mažai kas būtų likę.

„Staiga vienas automobilis pradėjo lenkti sunkiasvorį sunkvežimį, mačiau, kad nespės aplenkti, tad pradėjau stabdyt. Kai mašina sugrįžo į savo juostą, pamačiau, kad dar viena lekia tiesiai į mane, tad sukau į šalikelę. Kito automobilio vairuotojas taip pat pasuko į šalikelę, tačiau apvažiavo mane iš kairės pusės. Pažeidėjas tik pakėlė ranką ir nuvažiavo, gaila, nes būčiau daug visko jam pasakęs“ – išgąsčio neslėpė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)