Vakariniame Vilniaus aplinkkelyje buvo stabdomas eismas ir tikrinamos transporto priemonės. Visi pravažiuojantys automobiliai buvo tikrinami duomenų registruose tikrinant ar vairuotojai anksčiau nebuvo viršiję leistino greičio ir užfiksuoti stacionariais greičio matuokliais. Tokie automobiliai buvo sustabdomi, vairuotojai turėjo pasitikrinti ir blaivumą.

Patikrinus apie keturis šimtus automobilių, buvo surašyti net keturiasdešimt aštuoni administracinių teisės pažeidimų protokolai. Keturiasdešimt už greičio viršijimą nubaustų vairuotojų anksčiau buvo jau užfiksuoti stacionariais greičio matuokliais. Reido metu nustatyti keturi vairuotojai, kurie buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos. Vienam vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Trijų automobilių techninė būklė neatitiko reikalavimų. Sulaikyti du neturintys teisės vairuoti vairuotojai, vienam iš jų teisė vairuoti buvo atimta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)