Egzaminą-testą sudaro 20 klausimų, jiems atsakyti skiriama 30 minučių. Kiekvienam klausimui pateikiami atsakymų variantai, iš kurių gali būti teisingas vienas, keli arba visi. Bent vieno teisingo varianto nepažymėjimas (arba nors vieno neteisingo varianto pažymėjimas) laikomas klaida.

10 geriausiai KET egzamino užduotis DELFI portale išsprendusių dalyvių (atsakiusių teisingai arba padariusių mažiausiai klaidų) bus apdovanoti „Lietuvos draudimo“ įsteigtu prizu – privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu vieneriems metams. Kiti 10 geriausiųjų bus išrinkti iš egzaminą savivaldybėse ir draudimo biuruose laikiusių dalyvių. Nugalėtojai bus viešai paskelbti per dvi savaites po egzamino interneto tinklapyje www.ld.lt/ket.

Laikyti egzaminą gali visi norintys, dalyvavimas jame nemokamas ir laisvas. KET žinių patikrinimas taip pat vyks Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų savivaldybėse, jų posėdžių salėse. Panevėžyje ir Šiauliuose egzaminą miestiečiai galės laikyti „Lietuvos draudimo“ patalpose (Respublikos g. 11, Panevėžyje ir Aušros al. 17, Šiauliuose).

Egzamino klausimus parengė UAB A. Bialo vairavimo mokyklos direktorius – vairuotojų mokytojas Aleksandr Bial.

Dalyvaudami nacionaliniame KET egzamine sutinkate, kad esate susipažinęs ir sutinkate su Nacionalinio KET egzamino taisyklėmis.

Tikimės, kad šis egzaminas Jums padės pasitikrinti žinias ir kartu prisiminti, kaip mandagiai, kultūringai ir saugiai elgtis kelyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)