Ketvirtadienį Skaudvilės nuovados pareigūnai, patruliuodami Adakavo kaime (Tauragės r.), patikrinimui stabdė motociklu važiuojantį jaunuolį. Tačiau transporto priemonės vairuotojas nepakluso policijos pareigūnų reikalavimui sustoti ir dar padidino greitį. Bandydamas pasprukti nuo pareigūnų dvidešimtmetis jaunuolis iš pagrindinio kelio pasuko tiesiog į suartus laukus ir matydamas, kad neišvengs akistatos su policija, metęs motociklą, leidosi bėgti.

Pareigūnams sučiupus jaunuolį paaiškėjo, kad nuo policijos jis bėgo ne be priežasties. Pasirodo jaunuolis važiavo be vairuotojo pažymėjimo, neregistruota ir techninės apžiūros dokumentų neturinčia transporto priemone, kuri taip pat nebuvo apdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Desperatiškai nuo policijos pareigūnų bandžiusiam išsisukti jaunuoliui pradėta administracinė teisena. Jam gresia bauda nuo 4000 iki 5000 litų su transporto priemonės konfiskavimu arba be jo arba administracinis areštas nuo 20 iki 30 parų su transporto priemonės konfiskavimu arba be jo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)