Smegduobė atsivėrė prieš kelis metus rekonstruotoje Giedraičių gatvėje. Gyventojai pastebėjo asfalto dangoje atsiradusį plyšį, pro kurį pažvelgus, buvo matyti didžiulė duobė.

Apie situacija socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė gyventojas Emilis, kuris dalindamasis vaizdo įrašu informavo, jog patys gyventojai ėmėsi veiksmų, kad smegduobę aptvertų bei taip apsaugotų kitus eismo dalyvius.

Emilis pasakojo, kad gyventojai sustoję tiesiog prižiūrėjo, jog niekas nebandytų savadarbės užtvaros patraukti ir važiuoti keliu. Užvarą gyventojai sudėjo iš medinių palečių, kartoninių dėžių bei kitų didesnių gabaritų daiktų. Pastatė netgi kėdę.

Anot socialiniuose tinkluose vaizdo įrašą paskelbusio gyventojo, pirmieji smegduobę pastebėję žmonės iškart apie tai pranešė tarnyboms. Anot jų, buvo žadėta, kad savivaldybės kelių priežiūra besirūpinančios įmonės „Grinda“ darbuotojai atvyks per pusvalandį, tačiau po dviejų valandų laukimo tarnybos vietoje dar nebuvo.

„Grindos“ komunikacijos vadovas Egidijus Steponavičius teigė, kad netrukus problema buvo lokalizuota – buvo pastatytos apsauginės ir informacinės lentelės, vieta apjuosta STOP juosta, o apie situaciją buvo pranešta „Vilniaus vandenims“, kadangi įgriuva susiformavo šalia jų šulinio.

E. Steponavičius teigė, kad tokios įgriuvos kartais susiformuoja ir dėl komunalinių tinklų nesandarumo, kada požeminis gruntas išplaunamas, kol galiausiai paviršius įkrinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją