Šiai dienai paminėti policijos pareigūnai kartu su kitomis institucijomis ir organizacijomis organizuoja įvairias prevencines priemones, susitikimus su mokiniais, veda saugaus eismo pamokas, bendruomenės nariams dalija aktualią prevencinę medžiagą, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda 51 kilometre esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje pareigūnai bendraus su eismo dalyviais, suteiks galimybę patikrinti naudojamų padangų gylį, automobilių stiklų skaidrumą.

Norintiems bus suteiktos konsultacijos, informacija, ar policija neturi duomenų apie stacionariais greičio matuokliais užfiksuotus greičio viršijimo atvejus, ar nėra duomenų apie nesumokėtas baudas. Pareigūnai vairuotojams dalins atšvaitus, vaikų palinkėjimus piešiniuose.

Saugaus eismo dienos ir Memorandumo dėl saugaus eismo gerinimo minėjimas vyks Vilniuje, Balio Dvariono muzikos mokykloje

2010-2015 metais Lietuvoje eismo įvykiuose žuvo 1661 žmogus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)