Sukrečianti filmuota medžiaga rodo „Volvo“ automobilį, įsirėžiantį į „The Three Elms“ barą Devono grafystėje (Jungtinėje Karalystėje), ir rimtai sužeidžiantį baro savininką Keviną OʼNeillą.

Tik per stebuklą pavyko išvengti daugiau sužeistųjų, nors kelias sekundes prieš įvykį būrelis žmonių, tarp jų ir nėščia moteris, stovėjo prie baro.

45 metų vairuotojas Leighas Brennanas kovo mėnesį nesuvaldė automobilio važiuodamas per miestą beveik 100 kilometrų per valandą greičiu ir atsitrenkė į baro priestatą.

Baro savininkas tuo metu stovėjo tarpduryje ir patyrė dubens, šonkaulių lūžius ir stuburo sužalojimus.

Liepos mėnesį L. Brennanas gavo 12 mėnesių laisvės atėmimo bausmę ir 2 metams neteko vairuotojo pažymėjimo.

Filmuotą medžiagą, kurią užfiksavo vaizdo kameros, išplatino Devono ir Kornvalio policija kaip savo kasmetę kampaniją prieš vairavimą išgėrus.

Kampanija, kuri truks visą gruodį, yra skirta atkreipti dėmesį į žalą, kurią gali sukelti vairavimas išgėrus ir ja siekiama sumažinti keliuose žūvančių ar rimtai sužeidžiamų žmonių skaičių.

Policija taip pat tikrins vairuotojų blaivumą, kai šie sukels policininkų įtarimą.

„Mes netoleruosime vairavimo išgėrus bet kuriuo metų laiku, tik užtikrinsime, kad ypatingas dėmesys būtų kreipiamas būtent per šventinį periodą“, - sakė inspektorius Richardas Pryce’as. „Viskas labai paprasta: nesėskite prie vairo išgėrę“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)