Panašu, kad viešąjį konkursą laimėjusi ir sutartį dėl kelio ženklų priežiūros su miesto savivaldybe pasirašiusi, Vilniaus bendrovė „Maniga“ į savo pareigas žiūri aplaidžiai ir į nusispjauna raginimus per 8 valandas pašalinti trūkumus.

„Vargstu su šia bendrove. Jai dėl aplaidžių savo pareigų atlikimo ar neatlikimo nespėjame skirti baudų, kurių jau nesuskaičiuoju. Bendrovės atstovai nereaguoja arba vangiai reaguoja į mūsų prašymus sutvarkyti kelio ženklus, pakeisti ar uždėti naujus“, – paklaustas apie persuktą kelio ženklą Merkinės gatvėje, komentavo Algis Ulčickas, Alytaus miesto savivaldybės Miesto ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas.

Pasak jo, šiuo metu bendrovei yra išsiųsta keletas laiškų su nuotraukomis, kuriose užfiksuota kelio ženklai, kuriuos reikia sutvarkyti, ar uždėti naujus. Įmonė tai turi įvykdyti per artimiausias 8 valandas nuo kreipimosi pradžios, tačiau, pasak A. Ulčicko, dažniausiai reikalavimai įvykdomi nelaiku.

Pagalbos, reikalaujant atlikti pareigas, buvo prašoma ir policijos. „Sutartis trims metams su šia bendrove buvo pasirašyta prieš dvejus metus, taigi, liko dar vieni metai. Tačiau sieksime šią sutartį nutraukti anksčiau, nes jau neįmanoma“, – kalbėjo specialistas.

Bendrovės „Maniga“ vykdantysis direktorius Marius Kašėta situaciją komentuoti atsisakė. „Teisybė bado akis“, – byloja išmintis. Ko gero, šiuo atveju tai pasitvirtino.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!