Ekspertai pabrėžia, kad nemalonių situacijų gali pasitaikyti tiek perkant naują, tiek naudotą automobilį, todėl atidumas svarbus prieš priimant bet kokį sprendimą.

Naujas nereiškia, kad netaps galvos skausmu

Matas Buzelis, „Carvertical“ komunikacijos vadovas, teigė, kad perkant naują automobilį yra mažiau sunkiai prognozuojamų faktorių, kurie gali apsunkinti automobilio eksploatavimą, tačiau tai nereiškia, kad perkant naują modelį galima besti pirštu užsimerkus. 

Kalbėdamas apie naudoto automobilio pirkimą, M. Buzelis pabrėžė, kad namų darbai šiuo atveju turėtų būti atlikti dar kruopščiau, o prieš pirkdamas konkretų modelį, pirkėjas apie jį turėtų žinoti, kaip įmanoma daugiau. Pašnekovas teigė, kad apžvelgus ir išsiaiškinus poreikius ir jau atsivertus skelbimų portalą, pirmiausia, kas turėtų dominti žmogų – už konkretų modelį prašoma pinigų suma. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)