Nederamas dviejų automobilių vairuotojų elgesys užfiksuotas pirmadienio rytą, apie 8.30 val., kelyje Kaunas-Vilnius pravažiavus sudegusio poilsio komplekso „Bajorkiemis“ liekanas.

Vaizdo medžiagos autorius Saulius P., teigė, kad ir jo paties automobilio greitis buvo šiek tiek didesnis nei leistinas, tačiau tai, kas įvyko po to, jį privertė įsitempti. Iš pradžių užsieniniais registracijos numeriais pažymėtas automobilis BMW nėrė per dešinę pusę ir šovė atgal į antrą juostą. Netrukus paskui BMW „nuskrenda“ ir automobilis „Audi“. Šis pralindęs tarp krovininio automobilio ir kelkraščio, nurūksta tolyn.

Neaišku, ar Kelių policijos pareigūnai šioje vaizdo medžiagoje įžvelgs chuliganiško ar pavojingo vairavimo požymius, tačiau vairuotojas, lenkęs kitus automobilius per dešinę pusę, mažiausiai turėtų būti nubaustas už ištisinės linijos kirtimą – bent taip baigėsi panašus incidentas, nufilmuotas pavasarį kelyje Klaipėda-Palanga.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)