Filmuotoje medžiagoje M. Wardas rankose laiko, regis, balionėlį aerozolinių dažų ir tiesiog užpurškia itin nešvarios sėdynės dėmes. Vos po keliolikos sekundžių sėdynė atrodo kaip nauja. Bjauriųjų dėmių nematyti, ir net neįtartum, kad jos paslėptos po dažų sluoksniu, praneša thesun.co.uk.

Videoklipas skirtas „naudotus automobilius perkantiems žmonėms“. M. Wardas norėjo parodyti, ką daro daugelis perpardavinėtojų, kad pagražintų savo prekes. Panašu, jog jo įrašas daugeliui pasirodė labai aktualus, nes surinko milijoną paspaudimų „Patinka“, per 9 tūkst. komentarų ir buvo bendrintas daugiau nei 30 tūkst. kartų.

Vienas naudotojas parašė: „Nieko naujo. Pats ne kartą mačiau savo akimis.“

Kitas pridūrė: „NIEKADA. NEPIRKITE. NAUDOTO. AUTOMOBILIO.“
Trečias internautas paliko tokį komentarą: „Nežinai, ir širdies neskauda.“

Kitame vaizdo įraše M. Wardas papasakojo apie gaminį. Dauguma socialinio tinklo naudotojų buvo įsitikinę, kad jis purškė dažus, tačiau iš tikrųjų jis naudojo purškiamą dangą. Ja galima atnaujinti ar pakeisti daugelio vinilinių paviršių, lankstaus ir nelankstaus plastiko, kilimų bei veliūro spalvą. M. Wardas paaiškino žiūrovams, kad „ši priemonė paslėps dėmes, parinkus tokią pačią spalvą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)