Nors numerių gamintojai tvirtina, kad tai buvo tik vienintelis atvejis, anot kai kurių vairuotojų, tokia pati bėda kartojasi net ir numerius pakeitus, rašo „Vakarų ekspresas“.

„Mašiną nusipirkau 2008-ųjų gruodį ir gavau numerius, prasidedančius E raide. Nebeatsimenu, kada jie pradėjo luptis, tačiau puikiai atsimenu, kaip po dvejų metų atliekant techninę apžiūrą prie defektų buvo įrašytas „neįskaitomas numeris“ ir buvau priverstas jį iš naujo užsisakyti „Regitroje“. Istorija pasikartojo ir pernai – tik tąkart pakeistą, bet ir vėl atsilaupiusį numerį iš anksto padailinau juodu markeriu“, - sakė klaipėdietis Martynas.

Šių metų pavasarį VĮ „Regitra“ išplatino pranešimą, kad valstybinių numerių gamintoja UAB „Baltic Sign“ informavo apie kai kuriose 2008-2009 m. išduotų ženklų serijose galinčius pasitaikyti nekokybiškus ženklus, nuo kurių paviršiaus nusilupa juos dengianti plėvelė. „Regitros“ Klaipėdos filialo viršininkas Saulius Budinas patvirtino, kad viena iš prieš keletą metų buvusių brokuotų valstybinių numerių serijų prasidėjo būtent E raide.

„Vakarų ekspresas“ rašo, kad norintiems pasikeisti nekokybiškus numerius, galima iš anksto registruotis elektroniniu paštu info@regitra.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)