Anksčiau Sereikiškių parke savo automobilius statydavo tik šio centro darbuotojai ir tie, kurie atvykdavo treniruotis į netoliese esantį teniso aikštyną, tačiau pastaruoju metu didieji Sereikiškių parko vartai atlapoti, o į kairę nuo jų esanti teritorija jau pavirto automobilių stovėjimo aikštele.

„Pilna automobilių, pravažiuoti neįmanoma. Tačiau parkas juk nėra automobilių stovėjimo aikštelė. Anksčiau parko vartai būdavo uždaryti, policija stebėdavo, kas ten atvažiuoja, o dabar važiuoja kas tik nori”, – teigė Lietuvos liaudies kultūros centro direktorius Saulius Liausa.

Nors prie pagrindinių Sereikiškių parko vartų nėra kelio ženklų, draudžiančių čia įvažiuoti arba teritorijoje statyti automobilius, policijos pareigūnai abejoja, ar stovėjimo aikštelę atradę vairuotojai nepažeidžia taisyklių. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių rinktinės 1-osios kuopos vado Audriaus Šeškevičiaus teigimu, Sereikiškių parkas pirmiausia yra poilsio vieta, rekreacinė zona, skirta pėstiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)