O štai renginių vedėjas Remigijus Žiogas kreipėsi į TV laidos „Ne vienas kelyje“ kūrybinę grupę norėdamas išpažinti visas savo praeities nuodėmes ir papasakoti apie 16 sudaužytų automobilių.

14 metų vairuojantis R. Žiogas iš viso turėjo 22 automobilius, iš kurių 16 sudaužė nepataisomai. Nė vienoje iš avarijų jis nepatyrė rimtesnių sužalojimų.

Remigijus Žiogas
„Teises laikiau 2001 m. būdamas 12-oje klasėje. Tada man jų nereikėjo, bet buvo tokia mada – koks gi abiturientas, jeigu teisių neturi? Kai sėsdavau mokytis į automobilį, vairavimo instruktorius nuolat kartojo: „Nežinau, nežinau, tu neišlaikysi“, – vairuotojo „karjeros“ pradžią prisiminė vyras.

Kai kurios avarijos kilo dėl techninių automobilio problemų, tačiau dauguma – dėl neatsargaus vairavimo. Jis neslepia, kad mėgsta vairuoti agresyviai. Paklaustas, kokie jo santykiai su policija, renginių vedėjas atsakė: „Labai geri santykiai su policija. Daugelis mane pažįsta, ranką kelia, mojuoja, esu etatinis policijos rėmėjas, jie turi mano asmeninį telefoną, būna kad skambina ir sako: „Labas, Žiogai, vėl tave nufotografavom“.

Tiesa, panašu, kad „avarijų meistras“ mokosi iš klaidų – jau porą metų vairuotojas nepateko į jokį eismo įvykį, o paskutinis nutiko ne dėl jo kaltės. R. Žiogas skaičiuoja, kad dėl avarijose sudaužytų automobilių jis patyrė tiek nuostolių, kad už tokią sumą būtų galima pasistatyti gerą namą Klaipėdoje. TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete sužinosite, kurią avariją jis laiko brangiausiai kainavusia ir kas jam padėjo tapti kultūringesniu vairuotoju.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ žiūrėkite sekmadieniais 17.00 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)