Tik kai išvystu motociklu važiuojantį pusplikį vairuotoją, visada prisimenu vieną tiesą – motociklininkai būna arba iki avarijos, arba jau po jos. Na, kitų, piktesnių pasakymų necituosiu, tačiau faktas tas, kad avarijos ar tiesiog kritimo atveju niekuo nepridengtas kūnas nukentės kur kas labiau nei automobilyje sėdinčio vairuotojo (su kai kuriomis išimtimis).

Tad esu 200 proc. įsitikinęs, kad važinėjant motociklu būtinas ne tik privalomas šalmas, bet ir visa likusi speciali apranga nuo batų iki pirštinių. O kaip išsirinkti tinkamą aprangą, kad ji 100 proc. atliktų savo apsauginę funkciją ir kokių nedaryti klaidų ją renkantis, sužinosite peržiūrėję šią vaizdo medžiagą, kurioje mane konsultavo didžiausio Lietuvoje motociklų ir keturračių parduotuvių ir servisų tinklo „MotoBaySport“ specialistai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją