Itin šiltą vakarą keliolika Vilniaus „kregždžių“ vairuotojų susitiko greta vadinamojo „pedagoginio“ žiedo. Anot nedidelio renginio organizatorių, žinia apie organizuojamą pasivažinėjimą sostinės gatvėse nebuvo skleidžiama plačiai, mat mėgstančių ir turinčių BMW E36 netrūksta, tačiau tų, kurie turimus modelius puoselėja, prižiūri, dailina, ne tiek ir daug.

„Iš tiesų, norėjome tiesiog į vieną vietą surinkti gražius automobilius. Anksčiau esame organizavę panašius pasivažinėjus, jie sulaukė daug dėmesio“, – DELFI kalbėjo organizatoriai.

Į susitikimą atkeliavo ne vienas itin žemas, plačiais blizgančiais ratlankiais papuoštas, BMW modelis, į kurį, tikėtina, atsisuka dauguma gerokai kuklesnių automobilių savininkų.

Dailiausių Vilniaus „kregždžių“ savininkai žadėjo, kad susitikę apvažiuos visas automobilių kultūros entuziastų pamėgtas sostinės vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)