Tačiau Roko, kaip automobilininko, istorija prasidėjo visai ne vokiško VAG grupės modelio. Kaip juokiasi jis pats: pradėjo tradiciškai: prisižiūrėjęs „Greitų ir įsiutusių“ filmų bei to, kaip filmo herojai automobiliais laksto gatvėmis, jis įsigijo šeštos kartos „Honda Civic“ hečbeką.

„Atsimenu, taupiausi pinigus, dėjausi į kojinių stalčių, tik nežinojau, kam čia taupau. Ir vietoje to, kad pinigų kiekis didėtų, jis nuolat mažėjo: eini į miestą, žiūri, neturi pinigų, tai vis iš ten imdavau. Tačiau kažkada sėdėjau su bičiuliu ir nusprendžiau, kad reikia automobilio. Tada stalčiuje buvo 500 eurų, tai ir nusipirkau tokį vyšninį, nusilupusiu kėbulu, „Honda Civic“ su pjautomis amortizatorių spyruoklėmis ir su įdomesniais ratlankiais“, – juokiasi prisiminęs vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)