DELFI skaitytojai gali sekti motociklininko kelionę – bus publikuojamas keliautojo dienoraštis, o tikslią jo buvimo vietą galima matyti žemėlapyje apačioje.

Pateikiame pirmąjį A.Bubino kelionės dienoraštį (rugpjūčio 2 d., 15 val. Lietuvos laiku).

Per pirmą dieną pavyko nuvažiuoti 1400 km. Išankstinis planas pagerintas 100 km, nes planavau nuo Lisabonos nuvažiuoti iki Bordo. Jei ne 40 laipsnių karštis, galima buvo ir daugiau nulėkti, bet kuo greičiau važiuoji – tuo karščiau. Jei ne 6 litrai „Vytauto“ vandens, būčiau kojas ištiesęs kur nors paplūdimyje... Pirmą kelionės naktį miegojau kokias 6-7 valandas, pabudau net anksčiau nei suskambo žadintuvas, ryte jaučiausi pailsėjęs.

Penktadienį po 15 val. jau buvau Vokietijoje, tačiau čia pasitiko milžiniškos spūstys. Penktadienio popietė, vasara, visi važiuoja ilsėtis, tad nieko keista. Šiandien karštis jau nebe taip vargina. Ryte buvo apie 15 laipsnių šilumos, o per pietus, važiuojant Prancūzijoje, karštis siekė jau daugiau nei 30.

Per penktadienį planuoju nuvažiuoti panašiai tiek pat, kiek ir ketvirtadienį – apie 1400 km, ir nakvoti prie Leipcigo. Ačiū visiems už palaikymą – kitą kelionės dienoraštį skaitykite pirmadienį.


Duomenis pateikia „Altas“

Per kiek laiko nuvažiuos 15 000 km?

Lietuvio keliautojo maršrutas iš Portugalijos į Vladivostoką driekiasi per Ispaniją, Prancūziją, Vokietiją, Lenkiją, Lietuvą, Latviją, kur Aidas kirs Rusijos sieną ir per šios milžiniškos valstybės miestus Maskvą, Kazanę, Čeliabinską, Omską, Novosibirską, Krasnojarską, Irkutską, Čitą, Chabarovską skinsis kelią iki kelionės galutinio tikslo Vladivostoko.

O kaip manote jūs, DELFI skaitytojai, per kiek laiko A. Bubinui pavyks nuvažiuoti nuo Lisabonos iki Vladivostoko? Savo atsakymą galite įrašyti žemiau esančios apklausos lange, arčiausiai tiesos buvusiems skaitytojams atiteks vertingi turizmo prekių parduotuvės Expedition.lt įsteigti prizai. Pirmos vietos laimėtojas gaus „GoPro Hero3“ kamerą, už antrą vietą atiteks „Ferrino“ miegmaišis ir „Thermos“ gertuvė, o trečios vietos laimėtojas bus apdovanotas „Ferrino“ miegmaišiu. Nepamirškite įrašyti kontaktinės informacijos!


Atsakymų lauksime iki rugpjūčio 9 d. vakaro. Vienas dalyvis atsakyti į klausimą gali vieną kartą. Jeigu A. Bubinui nepavyks pasiekti numatyto finišo ir kelionė bus nutraukta – prizų laimėtojus išaiškinsime burtų keliu.

Kelionė prasidėjo! Naujienas sekite portale DELFI!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)