Anykščių, Molėtų, Utenos, Zarasų, Rokiškio ir Biržų rajono apylinkėse susuktas 1000 kilometrų maršrutas taps iššūkiu dalyviams, kuris bus įveiktas per tris festivalio dienas. Tame tūkstantyje kilometrų pigūs, seni ir galbūt į paskutinę savo kelionę važiuojantys automobiliai sutiks pačius įvairiausius iššūkius, o vairuotojams ir šturmanams teks itin smagi atsakomybė įveikti juos. Faktas tik vienas – grįžti be nuotykių neįmanoma, nes teks ir klimpti, ir stumti, ir traukti strigusį savo ar kolegos automobilį iš įvairiausių gamtos gniaužtų, tuo pačiu riedant pro nuostabiausius Aukštaitijos kampelius. Užsiregistruoti į šį nuotykį galite čia.

Išaugęs „RatRace.lt“ festivalis turės ką pasiūlyti ir renginio dalyviams, kurie neįveikinės 1000 kilometrų trasos. Ryte palydėję savo herojus į jų gyvenimo nuotykį, festivalio svečiai turės galimybę stebėti tiesiogines transliacijas iš uždarų purvo trasų, pro kurias važiuos „RatRace.lt“ dalyviai, Dainuvos nuotykių slėnyje parke lauks įvairiausios pramogos, paplūdimys, gaivus Šventosios upės vanduo, o norintys galės netgi perskristi per upę.

Ypatingo paminėjimo verta išskirtinių automobilių paroda, bei tų automobilių paradas Anykščių gatvėse. Augantis festivalis plečia savo veiklą ir po savo sparnu priima automobilių entuziastus, kurie puošia bei puoselėja savo automobilius. Tad kviečiame atvykti ir parodyti savo išskirtinius keturračius žirgus bei tris dienas gyventi ir linksmintis su bendraminčiais. Tiesiog užpildykite formą. Be to, meno kūriniai ant keturių ratų varžysis dešimtyje skirtingų nominacijų, tarp kurių gražiausio amerikietiško, japoniško ir vokiško automobilio rinkimai, įspūdingiausias 4x4 visureigis ar greičiausia „Air Drop“ važiuoklė. O nugalėtojus prizais apdovanos organizatoriai.

Po dienos nuotykių kaip ir tikram festivaliui priklauso – vakarinė koncertinė programa, kurioje gyvais pasirodymais festivalio dalyvius džiugins „2Kvėpavimas“, „Mad Money“, SADBOI, OMERTA atlikėjų pasirodymai, šokdins DJ programa, o juoko dozę garantuos humoristinis „Com.Unija“ pasirodymas.

Festivalį uždarys įspūdinga „RatRace.lt“ dalyvių apdovanojimų ceremonija, uždarymo koncertas ir šventinis fejerverkas. Festivalis vyks Rugpjūčio 28-30 dienomis, Dainuvos slėnyje Anykščiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)