Pasižiūrėjus video, RZ3 važiuoja dideliu greičiu judrioje miesto magistralėje. Netikėtai iš dešinės jį pasiveja motociklas, kuri vairuoja mergina, o iš galo dar sėdi vienas keleivis. Pora rodo jam kažkokius ženklus, reikalaudama, kad motociklininkas nusuktų į kelkraštį ir sustotų. Tuo metu kai nepažįstamas vyras ima iš kišenės traukti pistoletą, RZ3 supranta, kad padėtis prasta.

Vaizdo įrašo autorius įvertina, kad šansai išgyventi prilėtinus sumažės, todėl stengiasi atitrūkti nuo užpuolikų, tačiau galiausiai nesuvaldo motociklo, verčiasi ir nusiridena į kelio kraštą. Plėšikai arba apsigalvoja, arba nespėja sustoti, todėl nurūksta nieko nepešę.

RZ3 prie vaizdo įrašo aprašymo pažymi, kad dėl gerų apsaugų liko gyvas ir patyrė nedidelius sužalojimus, tačiau jo motociklui Kawasaki Z300 dabar reikia rimto remonto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)