Pirmoji užduotis, pavadinta „Vingiai“, pareikalavo ne didelio greičio, bet tikslumo. Jos metu ribotą maksimalų važiavimo greitį viršijo tik vienas ekipažas. Greičiausiai rungtį atliko ir geriausią rezultatą pasiekė 13 numeriu pažymėta komanda, kurios ekipažą sudarė Donatas Tebelskis ir Henrikas Rusteika.

Atliekant antrąją varžybų užduotį „KET Žiniukas“ teko prisiminti kelių eismo taisykles. Ekipažai, iš jiems pateiktų 30 klausimų, vidutiniškai teisingai atsakė į 21 klausimą. Geriausius rezultatus vėl pasiėkė13 ekipažas.

Trečiojoje rungtyje „Auto Batai“ vairuotojams reikėjo atpažinti ir suprasti automobilio padangų ženklinimo ypatumus. Geriausiai apie „auto batus“ nusimanė komanda pažymėta 15 numeriu, kurios kapitonas buvo Justinas Šaltenis.

Varžybų dalyvių nuomone, viena sunkiausių rungčių jiems buvo „Padėk man!”. Patyrę vairuotojai gelbėjo „sužeistą“ motociklininką. Didžiausią padėką „sužeistasis“ būtų pareiškęs ekipažui Nr.6 (Lukas Valkevičius ir Solveiga Bubnelienė), kurie šią užduotį atliko be klaidų ir tik per 37 sekundes.

Dvi paskutinės rungtys „Das Auto Ikonėlės” ir „Das Auto Navigacija“ vyko „Auto Juta” automobilių pardavimo salone. Geriausias naujų automobilių žinias parodė 5 varžybų ekipažas (Jonas Šapauskas ir Jūratė Vitkevičienė).

Galutinėje įskaitoje pirmąją vietą ir savaitgalį su automobiliu „Volkswagen Golf“ iškovojo ekipažas Nr. 6. (Lukas Valkevičius ir Solveiga Bubnelienė). Antrąją vietą ir naujų padangų komplektą laimėjo 13 ekipažas iš Panevėžio (Donatas Tebelskis ir Henrikas Rusteika). Trečiąją vietą užėmė 8 ekipažas (Irmantas Vienažinskis ir Robertas Litvaitis). Ši komanda dovanų gavo naują automobilio akumuliatorių. Visiems kitiems varžybų dalyviams buvo įteikti paguodos prizai bei padėkos už aktyvų dalyvavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)