Jessica ir Patrickas Eldridge'ai šitaip nusprendė apsaugoti savo naujausią pirkinį – nediduką „Smart ForTwo“. Pasistatę automobilį virtuvėje jie, žinoma, nusprendė šia nuotrauka pasidalyti ir socialiniame tinkle „Facebook“.

Virtuvė, žinoma, nebuvo pirma vieta, kur pora nusprendė pastatyti automobilį, rašo „The Drive“. Tačiau garaže mažasis „Smart“ jau nebetilpo, tad P. Eldridge'as nusprendė automobilį „įsileisti“ į namus. Garaže, beje, buvo pastatyti kiti du poros automobiliai: „Nissan Titan“ ir „Dodge Challenger“.

Ir nors Jessica pasišaipė iš savo sutuoktinio, esą šis namie pastatė „Smart“, kad jo nenupūstų vėjas, į šį juokelį reikėtų žiūrėti gana rimtai, mat uraganas „Dorian“ yra 2 kategorijos. Jo metu vėjo greitis siekia 110 mylių per valandą, o tai reiškia, kad vėjas gali su šaknimis rauti medžius ir išdaužti langus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)