Skelbimas apie parduodamą 1983 m. automobilį pasirodė prieš kelias dienas populiarioje automobilių pardavimo svetainėje. Skelbimas pateikiamas su pusnuoge dama ir be jos.

Pardavėjas štai taip aprašo savo parduodamą mašiną: geros techninės būklės automobilis, naudotas kaip susisiekimo priemonė, todėl išvaizda niekas nesirūpino, reikalingas kosmetinis remontas, ketinu padažyti, bet dėl to keisis kaina. <...> Dama neparduodama, dėl to nesiderama.

Nepaisant to, kad automobilis niekuo neypatingas, skelbimas be galo populiarus tarp svetainės lankytojų – vien per tris dienas jį peržiūrėjo 2 700 kartų.

Kol kas neaišku, ar kas norėjo pirkti automobilį.

Paminėtina, kad moters ir automobilio tematika Ukrainoje naudojama ne tik reklamos tikslais, bet ir siekiant atkreipti dėmesį į įvairias problemas.

Garsiausios tokio pobūdžio renginių dalyvės – pusnuogės moterų judėjimo „Femen“ atstovės. Pernai žiemą 10 merginų surengė eilinę protesto akciją prieš prastus kelius Dnepropetrovske.

Merginos susėdo ant kelio, tiesiai ant išmuštų duobių. Akcijos dalyvės skandavo: „Kvailiai, nutieskite kelius.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)