Skirtingose teritorijos vietose buvo galima išvysti skirtingos stilistikos automobilių: retro, žemintų važiuoklių, galingų sportiškų ir pan.

Festivalio dalyviams buvo skirtas laikas visiems suinteresuotiems išsamiau pristatyti savo automobilius ir jų patobulinimus, taip pat surengtas ne vienas konkursas: „orinių“ pakabų sistemų, įvertinti dailiausi Europos ir Japonijos rinkai skirti automobiliai, paskelbtas gražiausias retro automobilis.
„Chill'n'Grill“ septintasis festivalis

Be to, neliko nepastebėtos ir automobilininkų pastangos tobulinti turimus modelius: prizus gavo geriausio interjero, gražiausio variklio skyriaus, dailiausių ratlankių savininkai.

Renginyje netrūko ir žiūrovų – apie tai liudija faktas, kad organizatoriai išpardavė visus bilietus. Festivalio teritorijoje buvo galima išvysti dešimtis palapinių, kai kurie atvažiavo kemperiais ar pasirinko nakvynes vietoje stovinčiuose poilsio nameliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)