Apie tai 50-metis britų radijo ir televizijos žvaigždė pranešė socialiniame tinkle, o netrukus „BBC Studios“ vadovas Markas Linsey'is išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, kad Ch. Evansas pasitraukia.

„Chrisas pasitraukia iš savo pareigų „Top Gear“. Jis teigia padaręs viską dėl šou sėkmės ir tikįs pasiliekančios komandos sėkme“, – teigiama išplatintame pranešime.

„Nesu niekada dirbęs su labiau pasiaukojančia ir motyvuota komanda, nei kad šie žmonės, su kuriais kūrėme paskutinius dvylika mėnesių. Dabar jaučiu, kad mano pasitraukimas yra geriausias dalykas, kuriuo galėčiau prisidėti prie laidos sėkmės“, – gana prieštaringai rašė Ch. Evansas, pridūręs, kad toliau koncentruosis į kitus savo projektus radijuje.

Tačiau šį prieštaringumą nesunku paaiškinti. Šio sezono laidų reitingas nuvylė kūrėjus ir televizijos kanalą, o paskutinė serija pasiekė rekordines žemumas – 1,9 mln. žiūrovų auditoriją. Be to, sklandė gandai, kad Ch. Evansas nesutarė su likusiais komandos nariais ir šiems tai labai nepatiko.

Kaip skelbia „The Mirror“, Ch. Evanso noras viską ir visus kontroliuoti labai nepatiko laidos kūrėjams ir komandai. Situacijos nepagerino ir gana prasti laidos reitingai, tad K. Phillips užsiminė Ch. Evansui apie neišvengiamų esminių pokyčių būtinybę, nes priešingu atveju jo dienelės laidoje gali būti suskaičiuotos.

Šaltinių teigimu, Ch. Evansui toks ultimatumas itin nepatikęs.

K. Phillips, kuri atsakinga už BBC pramoginį turinį, esą svarsto galimybę pagrindiniu laidos vedėju paskirti aktorių Mattą LeBlancą.

„Mattas gerai žinomas visame pasaulyje, labai populiarus ir puikiai tiktų pagrindinio vedėjo amplua. Kiti vedėjai taip pat turės svaresnį žodį. Jie bus komanda, jos šiuo metu būtent dėl Ch. Evanso ir trūksta“, – laikraščiui teigė neįvardytas šaltinis.

Jau anksčiau buvo skelbta, kad M. LeBlancas pats BBC iškėlė ultimatumą: jeigu Ch. Evansas nepaliks laidos, trauktis bus priverstas jis. Tai, kad tvyrojo įtampa ir nedarbinga atmosfera, liudijo ir kiti laidos kūrybinės grupės nariai.

Šiemet laidos kūrėjų komanda pasikeitė visiškai, kai po Jeremy Clarksono konflikto su vienu iš laidos prodiuserių pasitraukė tiek jis, tiek jo kolegos Richardas Hammondas bei Jamesas May'us.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)