Gerai, ne visi po atnaujinimų surasti nauji bruožai yra naudingi, tačiau tokie „velykiniai kiaušiniai“ parodo, kad „Tesla“ turi humoro jausmą. Po pastarojo atnaujinimo „Tesla“ įgijo tris naujus režimus –emisijų bandymo, „pole“ pozicijos ir romano. Ką jie daro?

Na, romantiškam vakarui skirtas režimas didelį automobilio informacinės sistemos ekraną paverčia židiniu – jame jaukiai traška skaitmeninė ugnis. „Pole“ pozicijos režimas iš tiesų yra senas kompiuterinis žaidimas „Pole position“. Tai – klasikinis lenktynių žaidimas, kurį „Tesla“ vairuotojai galės žaisti tik tada, kai automobilis bus pastatytas į stovėjimo vietą. Geriausia tai, kad šį žaidimą galima valdyti automobilio vairu. Galiausiai, trečiasis režimas leidžia patikrinti emisijas.

Žinoma, „Tesla“ net neturi išmetimo sistemos, tai apie kokias emisijas kalbama? Ogi apie seną gerą bezdėjimo pokštą.

Vairuotojas gali pasirinkti automobilio sėdynę, kuri tariamai skleis garsą, ir vieną iš bezdėjimo garsų. Šiame meniu rasite tokius garsus kaip „Not a Fart“, „Short Shorts Rapper“, „Falcon Heavy“, „Ludicrous Fart“, „Neurastic“ ir „Boring Fart“. Visi pasirinkimų pavadinimai yra vienaip ar kitaip susiję su kitomis Musko bendrovėmis ar pačia „Tesla“. Tuomet telieka laukti, kol kas nors atsisės ant pasirinktos sėdynės ir pasigirs bezdėjimo garsas.

Įdomiausia turbūt tai, kad garsas pasigirs būtent iš tos pusės, kurioje sėdės pokšto subjektas. Tai –gana įdomus akustinis sprendimas. Geriausia tai, kad kažkas „Tesla“ programinės įrangos vystymo skyriuje turėjo sukurti šį režimą ir suteikti jam dabar priklausančius bruožus. Tiek darbo dėl pokšto ir kelių šypsenų.