Gabenimų versle degalai sudaro didelę bendrųjų išlaidų dalį, todėl vairuotojas ir jo įgūdžiai, leidžiantys sumažinti degalų sąnaudas yra itin svarbūs. Akcentuojant vairuotojo svarbą, „Volvo Trucks“ Vidurio Rytų Europos regione organizuojamos „Drivers‘ Fuel Challenge 2012“ varžybos. Jomis siekiama sudominti komercinio transporto vairuotojus bei transporto įmones.

Varžybose gali dalyvauti visi profesionalūs sunkvežimių vairuotojai, nepriklausomai nuo to, kokio gamintojo sunkvežimį jie vairuoja kasdieniniame darbe.

Kvalifikaciniai varžybų etapai 2012 m. kovą–rugsėjį vyks visose Vidurio Rytų Europos regiono šalyse, tarp jų – ir Lietuvoje. Dvylika vairuotojų, pademonstravusių geriausius ekonomiško vairavimo rezultatus Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių etapuose, susitiks Lietuvos finale. Čia paaiškės, kuris vairuotojas iš Lietuvos spalį vyks į varžybų finalą Čekijoje ir susirungs su kitų šalių finalų nugalėtojais.

Finaliniame varžybų renginyje Čekijoje visi vairuotojai rungsis ne tik dėl Vidurio Rytų Europos regiono čempiono titulo, bet ir dėl pagrindinio prizo – naujo „Volvo C30“ automobilio. Transporto įmonės laimės „Volvo Trucks“ kuponus iki 35 tūkst. Lt vertės, jei jų vairuotojas užims vieną iš trijų laiptelių ant nugalėtojų pakylos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją