„Savitarnos plovyklas atidarėme įvertinę rinkos tendencijas ir vartotojų įpročių pokyčius – tokių plovyklų populiarumas auga, nes didelė dalis Lietuvos vairuotojų mėgsta patys greitai ir už nedidelę kainą nušveisti savo automobilį. „Plovykla 1-2-3“ išsiskirs iš kitų savitarnos plovyklų, nes naudojame vokiečių gamintojo „WashTec“ naujausią plovimo įrangą ir automobilių chemiją. Be to, visose „Plovyklose 1-2-3“ automobilius galima ir nuvaškuoti“, – sakė „Statoil Fuel & Retail Lietuva” degalinių tinklo departamento direktorius Skirmantas Mačiukas.

Vairuotojams siūlomos 5 plovimo programos. Už vieną litą vairuotojas gali 45 sekundes nupurkšti automobilį atmirkymo putomis, arba tokį pat laikotarpį plauti jį aukštu slėgiu. Šios sumos pakanka 70 sekundžių automobilį šveisti šepečiu su aktyviosiomis putomis, 55 sekundes jį skalauti arba 30 sekundžių – vaškuoti. „Statoil“ atstovų skaičiavimu, neskubant pilnai nuplauti ir nuvaškuoti automobilį vairuotojams turėtų užtekti 10-12 litų. Už plovimą atsiskaitoma 1, 2 ar 5 litų monetomis.

Panašios plovyklos jau veikia „Statoil“ degalinėse Norvegijoje, Švedijoje, Lenkijoje ir Danijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)