Laidos kūrimo užkulisiais ir planais dalinasi Jonas Karklys.

– Kaip sugalvojote projektą „Lietuvos greičiausi“?

– Lenktynių gerbėjai mus trasoje gali išvysti gana dažnai, galbūt ne Lietuvos varžybose, bet labai norėjome parodyti visuomenei ne tik mūsų pačių gebėjimus, bet ir išsiaiškinti, ką lenktynių trasoje gali žinomi Lietuvos žmonės. Pagalvojome, kad toks laidos formatas gali būti puiki kombinacija smagiai praleisti laiką ir pabūti trasoje su įdomiais žmonėmis. Taip pat didelis indėlis tenka laidos režisieriui Timūrui Augucevičiui, kuris yra tikras profesionalas ir be jo laida būtų buvus sunkiai įgyvendinama.

Startuoja naujiena televizijos eteryje – "Lietuvos greičiausi"

– Su kokiais iššūkiais teko susidurti? Ko naujo išmokote vykdant šį projektą?

– Tai tikrai puiki patirtis, kuri reikalauja visai kitų įgūdžių nei esame įpratę naudoti trasoje. Labai svarbus yra pasiruošimo elementas, susitvarkyti su jauduliuku, išlikti kantriam, kol veidą pudruoja grimo specialistė. Prieš kiekvieną laidą buvo galvodavome, kaip padaryti, kad būtų įdomus pokalbis žiūrovui ir, žinoma, dalyvauti laidoje būtų nenuobodu ir pašnekovui. Tad tam turime nemažai pasiruošti, pasidomėti būsimais svečiais. Taip pat labai smagu trasoje pavežioti žmones ir matyti jų reakcijas. Juk vis dėlto ne kasdien pakeleiviai susiduria su tokiu greičiu.

– Kaip rinkotės laidos dalyvius?

– Tikrai drąsiai galime sakyti, kad visi laidos dalyviai yra nuostabūs pašnekovai ir šaunios asmenybės. Manome, kad bet kam bus smagu klausyti jų istorijų bei nuotykių su automobiliais - pasirodo, mes visi turime kuo pasidalinti. Dalyvius stengėmės kviesti tuos, kurie yra tikrai pozityvūs ir garsūs savo gerais darbais. Lietuvoje tokių žmonių tikrai netrūksta.

– Kaip manote, ar tai bus vienkartinis bandymas „pažaisti“ televizijos vedėją, ar visgi būtų įdomu užsiimti tokia veikla nuolat?

– Svarbiausia, kad patiktume laidų žiūrovams. Mūsų laida buvo tik internetinė, matome, kad ji tinka ir patinka auditorijai, o dabar ji bus rodoma ir per Delfi TV, tad tikrai įdomu, kaip vertins platesnė auditoriją - televizoriaus žiūrovai. Tikrai norime daryti daugiau turinio, kurti naujas laidas, tačiau stebime situaciją pasaulyje, kur įvykiai dėl viruso ir karantino gerokai pakoregavo visų planus. Kol kas negalime tęsti ne tik gyvų filmavimų, bet ir apskritai dalyvauti automobilių lenktynėse.

Praėjusių metų pavasarį internete startavusi laida „Lietuvos greičiausi“ jau nufilmavo laidas su grupe 8 kambarys, Monique, Paul de Miko, Vidu Bareikiu, Mantu Bartuševičium, Timūru Augucevičium, Jonu Nainiu. Laidas žiūrėkite pirmadieniais 21 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)