Iš viso šiame etape lietuvis surinko 88 taškus ir dabar jo kraityje – 408 taškai. Jis dar šiek tiek padidino atotrūkį nuo artimiausio persekiotojo Jeffrey Krugerio (356 taškai), kuris abusyk Slovakijoje buvo antras ir uždirbo 84 taškus. Trečias bendroje įskaitoje žengia Marcusas Fluchas (308 taškai). Varžybose taip pat dalyvauja dar du lietuviai – Jonas Gelžinis užima šeštą vietą (256 taškai), o Tautvydas Barštys yra 19-as (62 taškai).

Prieš penktąjį „Volkswagen Castrol Cup“ etapą DELFI skaitytojų klausėme, kurią vietą pagal surinktus taškus Slovakijoje užims R. Kupčikas, ir vienam laimingajam pažadėjome oficialius šios varžybų serijos marškinėlius. Lenktynininko gerbėjai demonstravo optimizmą – dauguma prognozavo, kad jis bus lyderis. Šįkart sėkmė nusišypsojo Mantui Greičiūnui, kuriam ir atiteks lenktynių organizatorių įsteigtas prizas. Su nugalėtoju susisieksime asmeniškai, o visus kitus kviečiame ir toliau palaikyti Lietuvos lenktynininkus „Volkswagen Castrol Cup“ varžybose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)