Nepaisant to, jis patraukė kai kurių gatvės lenktynių mėgėjų dėmesį. Kai kurie iš jų investavo beprotiškas sumas, kad jų „Kadett“ taptų kuo greitesni. Taigi galiausiai šie automobiliai įgavo beprotiškos galios, rašo carscoops.com.

Kiti nusprendė dabar jau klasika tapusius „Opel“ išsaugoti kuo geresnės būklės, tikėdamiesi, kad bėgant metams, jų vertė tik didės. Tačiau kol „Kadett“ dar nepasiekė kolekcijų eksponato statuso, šią dalį paliksime ateičiai. Galimai, itin tolimai ateičiai...

Šį kartą susitelksime ties greitaisiais modeliais, kurie dažnai varžosi lenktynėse su kitomis mašinomis, arba, kaip šiuo atveju, su laikrodžiu. Taigi, negaiškime laiko: susipažinkite su pačiu greičiausiu „Opel Kadett“, kokį tik būsite matę.

Kaip teigiama, šiame automobilyje sumontuotas neįtikėtinos 1250 AG galios vos dviejų litrų darbinio tūrio variklis su milžiniška turbina. Kad vairuotojas nežūtų vos spustelėjęs akceleratorių, „Kadett“ į priekį varo visi keturi ratai. Automobilis nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 4 sek., o 200 km/val. greitį pasiekia vos per 7,7 sek.! „Superkadett“ per pusę mylios (apie 800 metrų) iki dugno nuspaustu akceleratoriaus pedalu pasiekia 315 km/val.

O visų smagiausia, kad šis sužvėrėjęs opelis be kelių išorės patobulinimų atrodo tiesiog kaip eilinis „Kadett“...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)