Jau proanūkių turintis vyras per 74 motociklo vairavimo metus nuvažiavo 384 800 mylių, o tai prilygsta daugiau nei penkiolikai kelionių aplink pasaulį. Savo pirmąjį motociklą už 73 svarus sterlingų jis nusipirko 1937 metais ir nuo tada turėjo jų septynis.

Nepaisant garbaus amžius, Ludhame, Norfolko grafystėje, gyvenantis Redžis vis dar važinėja motociklu ir keturis kartus per savaitę važiuoja apsipirkti. Vyras pripažįsta, kad pastaraisiais metais ėmė važinėti lėčiau, tačiau kartais greitkelyje vis dar paspaudžia iki 100 kilometrų per valandą. Kiekvieną savaitę jis susitinka su dar 20 motociklo mėgėjų pasikalbėti apie savo motociklus.

„Nuo tada, kai nusipirkau pirmąjį motociklą, aš tiesiog įsimylėjau juos. Visuomet būni gryname ore ir jauti, kaip pro tave „bėga“ žemė. Važiuodamas automobiliu to tiesiog nepajusi. Važiuodamas motociklu visuomet jauti, kad važiuoji greitai, net jei iš tiesų greitis yra nedidelis. Tai tikras adrenalino antplūdis ir aš vis dar jį jaučiu“, – pasakoja garbaus amžiaus motociklininkas.