1997 metų laidos modelis priklausė tik vienam savininkui, o jo odometras rodo, kad mašina yra nuvažiavusi mažiau nei 2 tūkst. mylių.

Baltos spalvos „Acura“ su verstos odos sėdynėmis pasižymi nepriekaištingai švariu interjeru, kurio būklė beveik prilygsta gamyklinei. Tai gali būti papildomas privalumas prie istorinės „Type R“ reikšmės ir palankiai vertinamo statuso šių automobilių bendruomenėje, kuri sulaukia didžiausių pagyrų net iš labiausiai užkietėjusių galiniais ratais varomų automobilių gerbėjų.

„Integra“ turi 1,8 l variklį su VTEC sistema. Jis „Honda“ / „Acura“ bendruomenėje žinomas kaip B18 ir galėži pasiekti 200 AG – tais laikais, kai buvo pagamintas šis modelis, tai buvo didžiulis skaičius tokiai nedidelei jėgainei.

Ji buvo sujungta su penkių pavarų mechanine pavarų dėže, kuri per riboto slydimo diferencialą reguliuoja priekiniams ratams siunčiamą galią.

Automobilis pardavimo metu turėjo išsamią dokumentaciją, tvarkingai supakuotą kartu su „Acura“ lankstinukais ir originaliais vairuotojo vadovais. Išskirtinė neabejotina klasika tapusio automobilio būklė veikiausiai sužavėjo laimingą kolekcininką, kuris per 21 metus bus tik antrasis šios mašinos savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)