Vaizdo įrašas, kuriame įamžinta, kaip M. Litvinas padega jam priklausantį prabangų automobilį, iš karto tapo interneto virusu.

Kaip tikina nuomonės formuotojas, padegti „Mercedes-Benz“ šis turėjo itin svarią priežastį: vaikiną nuvylė nuolatiniai rūpesčiai dėl automobilio, o taip pat ir tai, kaip ženklo atstovybė sprendė su automobiliu kilusias problemas.

M. Litvinas vis siuntė ir siuntė savo „Mercedes-Benz“ į atstovybę įvairiems remontams. Bendrai skaičiuojant, remontuojamas šis modelis buvo iš viso 40 dienų. Ir netgi po visų remontų automobilio problemos, tokios, kaip perkaistanti pavarų dėžė, vis tiek nebuvo tinkamai išspręstos.

Tad M. Litvinas nusprendė kreiptis į vietos auksarankį. Šis ne tik atrado problemą per dvi valandas, bet ir pastebėjo, kad kai kurios dalys, kurios buvo sumontuotos atstovybėje, buvo netgi ne gamyklinės ir netgi ne „Mercedes-Benz“.

Būtent tai vaikinui tapo paskutiniu lašu kantrybės taurėje ir jis, užuot dar kartą grąžinęs „Mercedes-Benz“ į atstovybę, jį tiesiog padegti. Toks automobilis kainuoja apie 150 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)