Kiti dalykai tokie akivaizdūs, kad mes iš tikrųjų netgi jaučiamės įžeisti, jeigu kas nors pabando ką nors mums apie juos paaiškinti. Pavyzdžiui, elektros prietaisai vonioje ar bandymas įkišti virbalą į elektros lizdą. Ar bandymas tampyti liūtą už ūsų. Ta pati istorija ir su nagų kramtymu – na gerai, šiuo atveju ne itin, tiesiog nereikia to daryti.

Ar pradedate suprasti, kur mes lenkiame? Galbūt tai nėra taisyklė, bet, kaip ten bebūtų, visi šie pavojingi veiksmai turi šitą bendro.

Visi jie kelia realų pavojų ne tik sveikatai, bet ir gyvybei. Lenkimas atliekant posūkį (ar prieš pat imantis tokio manevro), dar vienas veiksmas iš šio mirtininkų sąrašo. Na , dar puikiausiai tiktų į sąrašą „Kvailiausi poelgiai, kuriuos derėtų atlikti prieš pat mirtį“. Tikrai nereikia būti genijumi, kad suprastumėte, kodėl.

Atleiskite už tai, kad aiškiname akivaizdžius dalykus, tačiau vis dar atsiranda tokių vairuotojų, kurie nusprendžia lenkti atlikdami posūkį ar prieš pat jį. Sunku įsivaizduoti pavojingesnę situaciją kelyje.

Atliekant lenkimo manevrą, būtina aiškiai matyti, ar niekas neatvažiuoja priešpriešine juosta. Posūkio atveju tai tiesiog neįmanoma. Daugiau neturime, ką pridurti – žemiau pateikiami vaizdo siužetai iš Rusijos kalba patys už save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)