Vilniuje praėjusį sekmadienį nufilmuotas incidentas, nedarantis garbės dviratininkų bendruomenei. Saltoniškių gatve važiavusio automobilio vairuotojas buvo nemaloniai nustebintas, kai degant raudonam šviesoforo signalui į sankryžą įlėkęs ir vos po ratais nepalindęs dviratininkas jam parodė nepadorų gestą.

„Iki šiol galvojau, kad dviratininkai mieste – protingi, aplinką tausojantys ir solidūs žmonės. Pasirodo taip yra ne visada. Vilniuje susidūriau su įžūliu dviratininku. Jis ne tik pravažiavo per raudoną šviesą, bet pasignalinus dar padovanojo nemalonų gestą“, – DELFI rašė filmuko autorius.

Užfiksavote įdomią situaciją kelyje? Pasidalinkite nuotraukomis ar video su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)