„Gal ir sunku įsivaizduoti, tačiau automatiniai mokėjimai 1999-aisiais nebuvo paplitę taip, kaip dabar, tad žmonės veždavosi šeimas ir vaikus parodyti iki tol neregėtos technologijos. Prie degalinių visą dieną driekdavosi eilės, vairuotojai laukdavo po daugiau nei 10 minučių“, – pasakojo UAB „Neste Lietuva“ kompanijos mažmeninės prekybos vadovas Audrius Miežys.

14-oje pasaulio šalių veikianti suomių korporacija buvo viena pirmųjų užsienio firmų, į Lietuvą atėjusių su savo kapitalu ir investicijomis, pirmoji pastačiusi vakarietiško tipo degalinę Vilniuje, Erfurto gatvėje.

„Neste Oil“ šiuo metu yra didžiausias automatinių degalinių tinklas šalyje, iš viso jam priklauso 61 degalinė. Registrų centro duomenimis, pastaraisiais metais „Neste Lietuva“ pajamos augo 18,2 proc., 2011 – 2012 metais kompanijos pardavimo pajamos padidėjo nuo 558 iki 660 mln. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)