Šios septynios dešimtys drąsuolių per 3 festivalio dienas susuks apie 1000 kilometrų Anykščių, Molėtų, Utenos, Zarasų, Rokiškio ir Biržų rajonų miškų ir laukų keliuose ir keliukuose. Du kartus „Baltyre RatRace.lt“ festivalio karavaną bus galimybė išvysti ir uždarose purvo trasose. „Baltyre purvo arena“, esanti netoli Užpalių, žiūrovus kvies Rugpjūčio 29 dieną, o „Viada purvo arena“ įsikūrusi tarp Obelių ir Aleksandravėlės ir veiksmo ten bus rugpjūčio 30 d.

Dalyvių autoparką žiūrovai turės galimybę apžiūrėti Anykščiuose esančiame Dainuvos slėnyje, taipogi juos išlydėti ryte ir sulaukti jų vakare. Taip pat didžiulis LED ekranas tiesiogiai transliuos dalyvių važiavimus iš uždarų „Viada purvo arena“ ir „Baltyre purvo arena“ trasų. O kol dalyviai malsis Aukštaitijos keliuose ir keliukuose, žiūrovai galės mėgautis įvairiausiomis pramogomis, paplūdimiu, gaiviu Šventosios upės vandeniu, o norintys galės netgi perskristi per upę, bei apsilankyti Dainuvos slėnyje esančiame nuotykių parke.

Iš pramoginio pasivažinėjimo į tikrą festivalį išaugusi „Baltyre RatRace.lt“ šventė džiaugiasi galėdama pristatyti įspūdingiausių automobilių parodą bei jų paradą Anykščių gatvėse. Augantis festivalis plečia savo veiklą ir po savo sparnu priima automobilių entuziastus, kurie puošia bei puoselėja savo automobilius. Tad automobilininkai kviečiami atvykti ir parodyti savo išskirtinius keturračius žirgus bei tris dienas gyventi ir linksmintis su bendraminčiais. Tiesiog užpildykite formą. Be to, meno kūriniai ant keturių ratų varžysis dešimtyje skirtingų nominacijų, tarp kurių gražiausio amerikietiško, japoniško ir vokiško automobilio rinkimai, įspūdingiausias 4x4 visureigis ar greičiausia „Air Drop“ važiuoklė. Taip pat dėmesys bus skiriamas gražiausių ratų ir išmetimo sistemos turėtojams. O nugalėtojus prizais apdovanos organizatoriai.

Po dienos nuotykių kaip ir tikram festivaliui priklauso – vakarinė koncertinė programa, kurioje gyvais pasirodymais festivalio dalyvius džiugins „2Kvėpavimas“, „Mad Money“, „SADBOI“, „OMERTA“ atlikėjų pasirodymai, šokdins DJ programa, o juoko dozę garantuos humoristinis „Com.Unija“ pasirodymas.

„Baltyre RatRace.lt“ festivalis vyks Rugpjūčio 28-30 dienomis, Dainuvos slėnyje Anykščiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)