BBC didžiuojasi, galėdama paskelbti, kad laidą „Aukščiausia pavara“ nuo šiol ves ir aktorius Mattas LeBlancas, praneša „Autoblog“.

Aktorius, kuris visame pasaulyje geriausiai žinomas dėl Joey Tribbiani vaidmens kultiniame NBC seriale „Draugai“, kine ir televizijoje nuveikė žymiai daugiau. Už vaidmenį seriale „Episodes“, kuris buvo rodomas tiek Amerikoje, tiek Jungtinėje Karalystėje (per „BBC Two“), jis buvo apdovanotas „Auksiniu gaubliu“.

„BBC Two“ – tas pats televizijos kanalas, per kurį tradiciškai rodoma ir laida „Aukščiausia pavara“. Be to, tai ne pirmoji aktoriaus pažintis su šia laida. Prieš kelerius metus jis dalyvavo išbandyme „Star in a Reasonably-Priced Car“, kur pademonstravo geriausią laiką.

Be to, M. LeBlancas vedė ir specialią „Aukščiausios pavaros“ laidą, pavadinimu „Top Gear: The Races“.

Kartu su M. LeBlancu ir Ch. Evansu laidoje „Aukščiausia pavara“ filmuosis ir vairavimo guru iš Vokietijos Sabine Schmitz bei apie automobilius rašantis britų žurnalistas Chrisas Harrisas.

Buvęs F-1 lenktynininkas ir televizijos komentatorius iš Škotijos Davidas Coulthardas taip pat siejamas su laida. Nebus apsieita ir be legendinio Stigo.

Laidos kūrėjai teigia, kad daugiau gerų naujienų „Aukščiausios pavaros“ gerbėjams pateiks jau artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)