Pirmasis sustojimas yra suplanuotas Estijoje Tartu mieste liepos 9-10 dienomis. Vėliau motociklų karavanas sustos Rygoje (liepos 15-16 dienomis), o dar po savaitės – liepos 23 ir 24 dienomis – Vilniuje.

Dvi dienos, pripildytos galingų motociklų riaumojančių motorų ir nemokamas pasivažinėjimas bet kuriuo iš 23 modelių – tokia yra šio vasaros turo koncepcija.

„Kiekvienoje turo „stotelėje“ bus paruošti 23 motociklai. Šiais metais bus net 9 modeliai iš keliavimui skirtos serijos. Bus atvežti visi „Dark Custom“ serijos modeliai, įskaitant „H-D Iron 883“ ir „H-D Forty-Eight“. Tai yra puiki galimybė per dvi dienas išbandyti daugiau nei vieną motociklą, pasirinkti kiekvienam vairuotojui labiausiai patikusį“, – sako „Harley-Davidson“ Centrinės ir Rytų šalių rinkodaros vadovas Michalas Fricas.

Kompanijos atstovai Lietuvoje teigia, kad bandomąjį važiavimą jau galima užsisakyti. Dėl didelio norinčių išbandyti motociklus skaičiaus, vairuotojai raginami tai padaryti anksčiau. Vairuotojai turi turėti ID kortelę ir motociklo vairuotojo teises.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)