Tai bus pirma tokio tipo padangų gamykla pasaulyje. „Michelin“ teigia, kad novatoriškos padangos „Tweel“ tarnauja 3 kartus ilgiau už tradicines pneumatines padangas.

Beorė padanga „Tweel“ – novatoriško dizaino išradimas, sukurtas pakeisti standartines pneumatines padangas ir metalinius ratus išties puikiu sprendimu – rato smūgius į duobes ir kitus kelio nelygumus nuo šiol sugers ne padangose esantis oras, o besideformuojantys rato stipinai. Išorinė rato pusė padengta tik protektoriaus gumos sluoksniu, po kuriuo oro nėra. Tad važiuojant tokiais ratais nelieka jokios galimybės pradurti padangą.

Nors kol kas tokių beorių padangų/ratų naudojimas yra ribojamas, jas jau gali naudoti kai kurių žemės ūkyje ir statybų pramonėje naudojamų transporto priemonių savininkai, taip pat žoliapjovių „John Deere“ savininkai.

Beoriai ratai prie ašių prisukami kaip ir įprasti ratai. Iš poligumos pagaminti stipinai sujungti su rato išorinę dali dengiančiu protektoriaus sluoksniu. „Michelin“ teigia, kad novatoriškos padangos „Tweel“ tarnauja 3 kartus ilgiau už tradicines pneumatines padangas.

Kviečiame susipažinti su šių naujos kartos padangų galimybėmis: