Ketvirtadienį ne vienas Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjų juos sustabdžiusiems Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams dėstė tą pačią savo elgesio versiją – sakėsi skubantys į ligonines.

Dažniausiai – į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikas, Vilniaus universitetinę ligoninę, Vilniaus universiteto ligoninės Žalgirio kliniką.

Tačiau nė vienam „pasakoriui“ neprilygo viena vairuotoja. Ji automobilį vairavo neužsisegusi saugos diržo ir kelionės metu kalbėjo mobiliuoju telefonu, o jos automobiliui nebuvo atlikta privaloma transporto priemonių techninė apžiūra. Vairuotoja teigė, kad skuba į ligoninę, nes sūnus reanimacijoje, o į telefono skambutį atsiliepė, nes „skambino iš prokuratūros“.

Administracinių teisės pažeidimų protokolą surašantiems pareigūnams vairuotoja jau teigė, kad ji tikrai nekalbėjo mobiliuoju telefonu, nes jos net telefono sąskaita tuščia. Patys pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad moters sūnus reanimacijos skyriuje tikrai nėra gydomas. Dar vienas skubantis ir sustabdytas BMW vairuotojas lėkė į Santariškių klinikas, kitas vairuotojas – į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę.

Pareigūnai pastebi, kad ankstesniais metais kelių policijos pareigūnų sustabdyti pažeidėjai skubėdavo į Vilniaus oro uostą. Laikai ir kryptys keičiasi, dabar skubama į ligonines. Juk oro uostas Vilniuje tik vienas, o važiavimo krypčių į ligoninę ir melo versijų yra daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)