C. McCord mirė nuo daugybės galvos sužalojimų, kuriuos ji patyrė po to, kai automobilis ją nubloškė į sieną.

Ją partrenkęs C. Horsfallas prieš tris dienas buvo patekęs į kitą didelę avariją, kai supainiojęs greičio ir stabdžio pedalus rėžėsi į medžius. Policininkai patikrino pensininko regėjimą ir nustatė, kad jis negali įžiūrėti už 22 jardų (20 metrų) stovinčio automobilio numerių. Tuomet pareigūnai paprašė senolio atiduoti vairuotojo pažymėjimą, tačiau C. Horsfallas nesutiko.

Praėjusį vasarį įvykusio eismo įvykio tyrimas baigtas tik praėjusią savaitę. Essexo teismo koronerė Caroline Beasley-Murray paskelbė, kad C. Horsfallas kaltinamas nužudymu. Vis dėlto kaltinamasis nuosprendžio neišgirdo – jis mirė dar praėjusią gegužę, taip ir neatsigavęs po avarijoje patirtų sužalojimų.

Žuvusios 16-metės motina po šio įvykio pradėjo kampaniją, kuria siekiama suteikti policijai daugiau įgaliojimų atimti vairuotojo pažymėjimą iš asmenų, kurie pripažįstami kaip nebegalintys vairuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją