Periui Votkinsui (Perry Watkins) iš Vingreivo (Anglija) pasaulio rekordai – ne naujiena. Jis jau yra sukonstravęs du rekordiniais pripažintus automobilius – žemiausią pasaulyje ir mažiausią pasaulyje. O baldų greičio rekordui jis pasirinko... pietų stalą. Nes tokį baldą primontuoti prie žemo, greito automobilio yra paprasčiausia.

Būsimojo rekordo autorius pirmiausiai įsigijo seną dvivietį „Reliant Scimitar Sabre V8“ ir iki ratų nuardė jo kėbulą. „Likučius“ ant važiuoklės, tiksliau, variklį meistras „pastiprino“ azoto oksido įpurškimo sistema (liaudyje žinomą „Nitro“ pavadinimu). Beliko visa tai „padengti“ pietų stalu.

Nors tam tikrų techninių nesklandumų ir buvo tikėtasi, konstruktorių nustebino tai, jog stalas iš variklio pareikalavo ypatingų apsukų. Pirmojo bandomojo važiavimo metu variklis perkaito tiek, kad išsilydė kai kurie stūmokliai. Laimei, P.Votkinsui pavyko gauti kitą variklį ir grįžti prie sumanymo.

Vis tik baldų greičio rekordą pagerinti britui pavyko. Išvystęs vidutinį 182,1 km/val. greitį „Fast Food“ tapo greičiausiu baldu pasaulyje. Tačiau rekordą stebėjusiuosius pribloškė ne tik pats rekordo faktas, bet ir ratuoto stalo dekoras. Baldas rekordinį greitį išvystė su visomis ant stalo stovėjusiomis žvakidėmis, lėkštėmis ir kibirėliais šampanui. Žinoma, visa ši atributika prie stalo buvo prisukta varžtais. O kad viskas atrodytų dar tikriau, galustalėje konstruktorius pasodino piloto rūbais aprengtą, šalmą segintį pietautoją-manekeną. O greičio rekordą idėjos autorius pasiekė... įsitaisęs po stalu!