„Yamaha WR250R“ motociklo pagrindu sukonstruota transporto priemonė turi gana įspūdingas charakteristikas – su vienu suspausto oro baku gali nuvažiuoti apie 100 kilometrų ir pasiekti beveik 140 km/val. maksimalų greitį. Pagrindinis jo privalumas, lyginant su elektriniais motociklais – jam nereikia sunkių (ir kol kas brangių) akumuliatorių, nereikia ir rūpintis, kaip akumuliatorius reiks pakeisti, kuomet jie pasens ir jų talpa sumažės, bei kaip juos perdirbti.

Bet šis „Yamaha“ motociklas, pavadintas „O2 Pursuit“ (O2 Persekiotojas) turi kitą problemą, beje, tokią pačią, kaip ir visos kitos alternatyviais degalais varomos transporto priemonės – nėra išvystytos degalų papildymo infrastruktūros. Tačiau suspausto oro atveju tai gana paprastai išsprendžiama – pakaktų degalinėms įsirengti kompresorius, tiesa, galingesnius nei tie, kurie naudojami padangoms pripūsti.

Be to, šio motociklo degalų bakas, galima sakyti, standartinis – tai naro oro balionas, taigi jį degalinėje būtų galima greitai pakeisti jau pripildytu, tuščią paliekant. Bereiktų tik degalinių savininkų palaikymo, o kad jis atsirastų – pakankamo kiekio oru varomų transporto priemonių keliuose.