Futbolo agentas Hassanas Husseinas birželio viduryje nusprendė užsukti į netoli jo biuro Bromley (Anglija) mieste įsikūrusią vieną automobilių plovyklą. Tačiau po kelių valandų grįžęs pasiimti savo 75 tūkst. svarų (279 tūkst. Lt) kainuojantį „Range Rover“ išgirdo, kad automobilis tuoj sugrįš. Valytojas tikino, kad jo vadovas pasinaudojo automobiliu, nes skubiai reikėjo į ligoninę vežti dukrą, kuriai esą lūžo ranka ir koja.

Tačiau prabėgus valandai H.Husseino visureigis į plovyklą grįžo tempiamas ant ratukų. Plovyklos vadovas teisinosi, kad automobilis sugedo, tačiau neprisipažino, kad į dyzelinio automobilio kuro baką įpylė benzino.

„Aš negalėjau tuo patikėti, buvau priblokštas. Galvojau, kad tuoj pasirodys kažkur besislepianti TV komanda ir pasakys, kad tai tebuvo pokštas. Plovyklos vadovas apgailestavo ir sakė, kad jis užsuko į degalinę, o paskui užvedus variklį pasirodė juodi dūmai. Jis pažadėjo viską sutvarkyti, tad palikau automobilį nakčiai, bet ryte grįžęs prie jo radau mechaniką, kuris neatrodė žinantis ką daro. Tuomet automobilį pristačiau į „Range Rover“ atstovybę, kur sužinojau, kad variklis yra nepataisomai sugadintas, nes pripylus ne tų degalų dar buvo kurį laiką važiuojama“, – sakė nukentėjęs vairuotojas.

Draudimo kompanija jau pradėjo rūpintis, kad automoblių plovykla padengtų visas „Range Rover Sport“ remonto išlaidas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)