Renginys birželio 28-30 d. vyks kaimo ir turizmo sodyboje „Gribžė“, Klaipėdos rajone. Tai savo unikalumu stebinanti sodyba, gražūs senove dvelkiantys pastatai, vandens pramogos, krepšinis, tinklinis, savo unikalią sceną bei didelę erdvę turinti sodyba, kuri puikiausiai tinkama automanams.

Šiemet festivalyje bus 135 dalyviai, tarp kurių bus tiek „stance“, JDM, amerikietiškų ir kitų šalių įvairiausių akį traukiančių projektų, tiek motociklų, kurie savo vaizdu, garsu, o galbūt net hidrauline važiuokle stebins žiūrovus.

Kasmet naujovėmis stebinantis renginys 2018-aisiais turėjo 10 įvairių nominacijų, o šiemet laukia net 14 nominacijų. Tai reiškia, kad apdovanojimus gaus net 28 dalyviai.

Renginio organizatoriai AutoRenginiai.lt ruošia įsimintiną programą dalyviams ir renginio lankytojams. Skelbiama, kad dalyviai į „Klaipėda Motor BBQ“ rinksis jau nuo penktadienio, o šeštadienio rytą laukiami ir žiūrovai, kuriuos pasitiks gausi renginio programa.

Visa dieną bus galimybė pasimėgauti tiek vandens pramogomis, įvairiais žaidimais, rungtimis, išsikepti kepsnių. Be to, renginyje ir planuoja pasirodyti „dB drag“ varžybų dalyviai, kurie išbandys susirinkusių ausų stiprumą.

Šeštadienio vakarą dalyviai bus apdovanoti prizais, o po apdovanojimų laukia koncertas bei „dūzgės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją