„Buick Electra“ varomas 6,6 litro V8 variklio išvystančio 325 AG galią. „Daugiausiai žmonės klausia, kiek litrų degalų „ryja“ šis automobilis – apie 20 litrų. Tačiau ne kuro sąnaudos čia svarbiausios – tai įgyvendinta svajonė“, - DELFI.TV sako M. Stanevičius.

Kaunietis šį automobilį pirko prieš porą metų JAV aukcione. Kaip jis pats sako, „Buick‘as“ buvo gerokai „pavargęs“, todėl prie jo teko nemažai padirbėti. Vos pažvelgus į automobilį pirmiausia į akis krenta jo formos, o bene įspūdingiausiai „Buick Electra“ atrodo iš galo.

„Buick Electra“ turi oro kondicionierių, vairo ir stabdžių stiprintuvus, automatinę greičių dėžę ir kitus šiuolaikiniams automobiliams įprastus atributus. Bet reikia prisiminti, kad šis modelis buvo pagamintas prieš daugiau nei pusę amžiaus.

Pirmą kartą atsisėdus į automobilį būtų sudėtinga jį užvesti, nežinant kaip tai padaryti. Įprasta rakto pasukimo procedūra čia nepadės. Raktą reikia pasukti tik tam, kad įjungti degimą. Variklis suriaumoja paspaudus akceleratoriaus pedalą.

Įdomiai išspręstas spidometro matomumo klausimas. Vairuotojas mato greičio rodyklės veidrodinį atspindį, kurį galima nusireguliuoti atsižvelgiant į sėdėjimo padėtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją