Ilgais dygliais ginkluotas gyvūnas pasišiaušęs ir atstatęs spyglius stovėjo viduryje kelio.

Kaip pasakojo nuotrauką padaręs ir kitus vairuotojus, važiuojančius tuo pačiu Ratnyčios-Latežeris keliu, perspėjęs feisbuko naudotojas Modestas akcentavo, kad tam, kad gyvūnas nebūtų pervažiuotas, teko stabdyti netgi šiuo keliu važiuojančius sunkvežimius.

Pranešimas apie egzotišką gyvūną kelyje Ratnyčios-Latežeris buvo įkeltas ir į kitą feisbuko grupę, skirtą dingusiems ir dovanojamiems gyvūnams Druskininkuose. Čia taip pat buvo perspėta, kad dygliakiaulė laksto keliu.

Deja, koks likimas ištiko egzotišką gyvūną, neaišku. Kaip „Delfi“ informavo Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis, pareigūnai pranešimų apie dingusį gyvūną arba gyvūną kelyje nesulaukė.

„Delfi“ susisiekus su Grūte esančio nedidelio zoologijos sodo, kuriame taip pat auga dygliakiaulės, atstovais, šie patikino, kad nei vienas jų augintinis nepradingo ir pabrėžė, kad tikrai būtų žinoję, jeigu nors vienas būtų dingęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)