Už konteinerį su bitėmis W. Leverwoodas sumokėjo 165 dolerius, įsidėjo į automobilį ir išvyko namo. Kelias buvo tolimas, taigi bitininkas nusprendė sustoti papietauti vienoje pakelėje užkandinėje. Kai jis grįžo prie savo pikapo, kurio kabinoje buvo palikęs konteinerį su bitėmis, pamatė, kad bitės kažkokiu būdu išskrido iš laikinojo prieglobsčio ir aplipo visą automobilio saloną.

Ką daryti? Nesinori paleisti pinigų vėjais. Vyriškis staigiai įsmuko į automobilio vidų, o toliau važiavo apsuptas maždaug trijų tūkstančių bičių. Taip jis nuvažiavo apie 65 km, o įdomiausia tai, kad bitės kelionės metu jam nė karto neįgėlė.

Tik namuose, jau lipant iš automobilio W. Leverwoodui kelis kartus įgėlė, bet bitininkui tai įprastas dalykas. Svarbiausia, kad visos bitės pasiekė naują gyvenamąją vietą gyvos ir sveikos, o artimiausiu metu ims nešti pelną savo kantriam, rūpestingam šeimininkui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)